2013 /’14: medewerking cd van André van Gessel

Het seizoen 2011-2012 sloten wij af met een koffieconcert in de Keurvorsterkerk in Sinderen. Het gastoptreden werd verzorgd door dichter, liedjesmaker en zanger André van Gessel. Wellicht ook bekend als columnist in de Gelderlander. Zijn repertoire - in het Achterhoeks dialect - is niet alleen tijdens zijn optredens te beluisteren, er zijn inmiddels ook cd's van hem verschenen. Wij waren aanwezig bij een opname van de derde cd 'Dit leave hier'. Wij zijn in de titelsong te horen als achtergrondkoor. Op 20 februari 2013 sloten wij ons enkele uurtjes met André op in de studio. We kijken met veel plezier terug op deze enerverende avond van zingen........ terug luisteren........ instructies en opnieuw zingen.   Het duurde even maar eindelijk plofte zijn langverwachte mail op onze elektronische ‘deurmat’:
Beste mensen, jullie hebben allemaal een bijdrage geleverd aan de nieuwe cd. We zijn nu (eindelijk) met de afronding bezig en ik heb voor zaterdag 29 november a.s. de theaterzaal van ’t Barghse huus in ’s-Heerenberg vast kunnen leggen Het zou mooi zijn dat jullie allemaal aan dat optreden mee zouden werken, maar sowieso dat jullie er als medewerkers aan deze cd bij zijn
Levertraan zou Levertraan niet zijn om verstek te laten gaan. Om tussen de repetitie ’s-middags en de uiteindelijke presentatie ’s-avonds veel heen en weer rijden te voorkomen, hebben wij er een Barghs dagje uit van gemaakt, inclusief een frisse herfstwandeling en verrukkelijk stamppottenbuffet.

Opnamedag 24-02-2013

CD presentatie 04-12-2014

André van Gessel heeft een eigen site: www.bergherdieck.nl

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.